Uncategorized

El truc intel·ligent dels llocs web que venen medicaments controlats sense recepta mèdica que ningú no parla

El truc intel·ligent dels llocs web que venen medicaments controlats sense recepta mèdica que ningú no parla

Alguna vegada s’ha sentit atret per comprar els seus medicaments procedents d’una farmàcia d’Internet o fins i tot d’un lloc addicional? Defensa’t a tu mateix i a la teva llar utilitzant l’atenció quan adquireixis medicaments en línia. Hi ha diversos llocs de farmàcies que funcionen de manera legítima i també utilitzen avantatges, privadesa, així com amortidors per comprar medicaments. No obstant això, l’Administració de productes alimentaris dels EUA i també de medicaments avisa que en realitat hi ha nombroses farmàcies en línia canalla que afirmen oferir medicaments amb recepta a uns costos molt reduïts, normalment sense necessitat d’una recepta autèntica.

Aquests llocs web canalla solen mostrar clarament una bandera canadenca, però en realitat poden ser treballats per lladres que vénen del costat oposat del planeta sense cap relació amb el Canadà. Els medicaments adquirits en aquests llocs poden ser perillosos i també poden posar en perill el vostre benestar. Com es pot informar si una farmàcia d’Internet funciona de manera legítima? Be, Safe, Rx de la FDA us pot ajudar fàcilment a identificar i evitar les farmàcies en línia falses.

No tingueu un farmacòleg amb llicència estatal dels EUA que s’ofereixi respondre les vostres consultes. Ofereix un cost força petit que sembla massa bo per ser real. Envieu correu brossa o fins i tot correus electrònics no sol·licitats amb medicaments econòmics. Estireu lluny dels Estats Units o fins i tot envieu a tot el món. Aquestes farmàcies sovint ofereixen medicaments que poden ser insegurs, ja que poden: Posseir un component energètic excessiu o fins i tot insuficient que necessiteu per tractar llegiu aquest article la vostra malaltia o trastorn.

Tenir els ingredients actius incorrectes o no segurs. L’element energètic és el que fa que el medicament sigui efectiu per a la malaltia o trastorn que es pretén tractar. Si un medicament posseeix principis actius desconeguts, és possible que no tingui el resultat previst, podria tenir una comunicació imprevista amb diversos altres medicaments que realment està prenent, podria induir efectes adversos perillosos o fins i tot pot causar diverses altres malalties greus, com ara com a respostes sensibles greus.

En realitat, hi ha mitjans que podeu determinar fàcilment una farmàcia en línia segura. Ells: Requereixen una prescripció vàlida procedent d’un metge o un altre expert mèdic acreditat. Realment estan autoritzats pel vostre panell estatal de farmàcia o una agència de condicions comparables. (Per validar la condició de llicència d’una farmàcia, examineu el vostre tauler de condicions de farmàcia.) Tenir un EUA

Residir als EUA, així com oferir un tracte de carrer amb. Una manera addicional de mirar un lloc és buscar els llocs web verificats de pràctiques de drogueries de l’Organització Nacional de Juntes de Farmàcia (NABP), TM Tape, també anomenat segell VIPPS. Aquesta cinta suggereix que la farmàcia web és realment segura perquè en realitat ha satisfet les demandes de llicència estatal, juntament amb altres criteris NABP.

Els nostres metges són coneguts a nivell nacional i arreu del món per la seva feina en el tractament ortopèdic a la farmàcia d’Internet i, de fet, han estat nomenats alguns dels metges ortopèdics més efectius dels Estats Units.

Sens dubte, no podeu adquirir medicaments amb recepta sense recepta. Un proveïdor legal de medicaments, sens dubte, mai us proporcionarà medicaments amb recepta si no teniu cap prescripció d’un metge. Els metges, formats per professionals mèdics en línia, només poden suggerir-vos medicaments si satisfan problemes particulars. Per exemple, han de tenir accessibilitat als vostres documents mèdics, que han d’estar al dia.

Els fets sobre les farmàcies en línia poden ajudar-vos a estalviar molt en receptes…

El metge requereix complir amb tots aquests problemes per crear un pronòstic correcte del seu problema mèdic. Si no funcionen, en realitat no tenen la possibilitat de suggerir-vos medicaments en línia. En realitat, els metges d’Internet no tenen permís per recomanar medicaments en funció de la vostra solució a una enquesta en línia. Teniu que heu descobert un venedor en línia que realment ofereix medicaments disponibles per a la venda sense recepta que normalment requereixen una recepta? Adoneu-vos: en realitat estan venent medicaments falsos.

Apareix el medicament que vols comprar a l’empresa bancària d’informació de medicaments. Definitivament us dirà si un medicament està realment disponible amb recepta. L’empresa Info Banking es manté a causa de la Junta de Seguretat dels Medicaments (CBG).

Els articles de Journal of Medical Internet Study s’ofereixen aquí gràcies a

El nostre objectiu és documentar l’experiència de la compra de suplements d’avortament en els venedors web que no exigeixen prescripció, així com analitzar la informació de la substància activa de les pastilles obtingudes. Els nostres experts van buscar a la xarxa mundial per determinar una mostra de beneficis de llocs d’Internet que comercialitzaven mifepristona i també misoprostol als compradors dels EUA i també van intentar aconseguir aquests productes.

Hem enviat els exemples adquirits a un laboratori de cribratge que mesurava la quantitat d’ingredient actiu en tauletes específiques. Vam identificar 18 llocs web i vam comprar 22 productes: 20 productes de barreja de mifepristonemisoprostol i 2 que només tenien misoprostol. Els nostres experts van rebre 18 articles de barreja, així com els 2 articles de misoprostol de 16 llocs d’Internet diferents.

L’oportunitat entre la compra i també la recepció dels vint productes va variar de 3 a 21 dies de servei (mediana 9,5 vegades). La tarifa dels 18 articles de la barreja va variar entre els 110 i els 360 dòlars, incloent el lliurament i els càrrecs; els articles sense mifepristona despesa molt menys. Les avaluacions químiques van descobrir que les 18 tauletes etiquetades amb 200 mil·ligrams de mifepristona incloses entre 184.